Как да създадеш безплатна продажбена фуния в твоя уебсайт

by May 31, 2023YG Нови Технологии0 comments

Продажбените фунии са ключов инструмент за постигане на успех в онлайн бизнеса. Те не само помагат да се привличат потенциални клиенти, но и ги превръщат във вярни клиенти. В тази статия ще ви представим едно безплатно решение за създаване на продажбена фуния във вашия уебсайт, което ще ви помогне да увеличите конверсиите и продажбите.

Основна част:

Стъпка 1: Идентифицирайте своята целева аудитория Преживяването на успешна продажбена фуния започва с ясно определена целева аудитория. Идентифицирайте характеристиките на вашата целева група, като възраст, интереси и потребности. Това ще ви помогне да създадете персонализирано и привлекателно съдържание.

Стъпка 2: Създайте лендинг страница или по-известна като продажбена страница. ( Sales page ) Лендинг страницата е първото място, където потенциалните клиенти ще се запознаят с вашите продукти или услуги. Създайте привлекателна лендинг страница, която ще привлича вниманието и интереса на посетителите. Използвайте ясни заглавия, силни съобщения и изображения, които ще ги убедят да се регистрират.

Стъпка 3: Създайте магнит за привличане на потенциални клиенти. За да привлечете посетители и да ги убедите да се регистрират във вашата продажбена фуния, предложете им стойностен магнит. Това може да бъде безплатен електронен курс, е-книга, видео урок или друг полезен ресурс, свързан с вашия бизнес. За да го получат, потребителите трябва да се абонират с имейл адреса си.

Стъпка 4: Изградете имейл списък и автоматизирана имейл кампания Имейл списъкът е ценен актив, който ще ви помогне да поддържате връзка с потенциалните клиенти и да ги превърнете във вярни клиенти. Използвайте инструменти за събиране на имейли като поп-ъп прозорци, формуляри на лендинг страницата или отделна страница за абониране. След това, създайте автоматизирана имейл кампания, която ще включва полезни съвети, информация за продукти или услуги и оферти за продажба. Постепенно изграждайте доверие и се уверете, че съдържанието е персонализирано и релевантно за получателите.

Стъпка 5: Оптимизирайте и тествайте фунията, Не пренебрегвайте важността на оптимизацията и тестването на вашата продажбена фуния. Използвайте аналитични инструменти, за да следите ефективността на вашата фуния, като конверсионният процент и отказите. Анализирайте данните и извличайте научени уроци, за да подобрите и оптимизирате вашата продажбена фуния. Изпробвайте различни заглавия, съдържание и дизайн, за да видите какво работи най-добре за вашата аудитория.

Искате ли да вземете 1000 лева подарък?

След закупуване на курса ще получите ключовете и на двата инструмента. Подарък на стойност повече от 1000 лева.

Плюс две онлайн книжки. Как да създадете личен бранд през 2023 и 150 безплатни онлайн маркетинг инструменти.

Спестявате месечни и годишни такси за трети страни софтуер.

Заключение: Създаването на безплатна продажбена фуния във вашия уебсайт може да бъде отличен начин да увеличите конверсиите и продажбите. Чрез идентифициране на целевата аудитория, създаване на привлекателна лендинг страница, предоставяне на стойностен магнит и изграждане на имейл списък с автоматизирана имейл кампания, вие можете да привлечете и задържите вярни клиенти.

Ако искате да се научите как да създавате безплатни продажбени фунии на вашият уебсайт, може да посетите връзката тук. В курсът ще се научите как да правите продажбени фунии във вашият WordPress уебсайт. Курсът се състои от 5 модула, като във всеки един има подробни видеа , които обясняват за последователността и стъпките, които правим. С помощта на няколко плъгина ще ви науча да създавате уникални и модерни продажбени фунии, и  да не ви се налага да плащате месечни такси за трети страни софтуери като ClickFunnels, CartFlows, ConvertBuilder и много други.

Не забравяйте да оптимизирате и тествате фунията си, за да постигнете най-добри резултати. Започнете да използвате тази безплатна методология днес и превърнете вашият уебсайт във високоефективна продажбена машина.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *