НАЙ-ДОБРИЯТ WP-ПЛЪГИН ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ФОРМИ

by Jun 6, 2023YG Нови Технологии0 comments

Как да създам контактна форма на сайта?

НАЙ-ДОБРИЯТ  ПЛЪГИН СЪЗДАВАН НЯКОГА ЗА НАПРАВАТА НА ФОРМИ, ФОРМУЛЯРИ, АБОНАМЕНТНИ ФОРМИ, ФОРМИ ЗА ПЛАЩАНЕ И МНОГО ДРУГИ…

Плъгин в превод означава приложение, ще го срещате доста често, затова е добре да знаете за какво говорим:)

WP Fluent Forms е крайно лесен за употреба с приплъзващи модули и персонализация. Плъгинът ви предлага всички първокласни функции, плюс много екстри и уникални допълнителни функции. Плъгинът за създаване на WordPress форми е разработен по начин, така че да не се налага да кодирате всеки път, когато трябва да интегрирате формуляр във вашия уебсайт, също така  може да бъде създаден за минути.

УДИВИТЕЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ!

 • Лесно разбираеми формуляри и класически редактор на форми
 • Реадактор с плъзгане на модулите на формуляри за контакти
 • Оформление на формуляри за контакт в няколко колони
 • Интелигентни полета за условна логика
 • Условни съобщения за потвърждение
 • Изградете 100% отзивчиви и удобни за мобилни устройства уеб форми и формуляри за контакти.
 • Шаблони за многократна употреба за всички видове формуляри, включително много разнообразни форми за контакт.
 • Защита от спам с Google Recaptcha за вашите формуляри за контакт.
 • Персонализиране  за вашите формуляри за контакт.
 • Изпращане на AJAX и проверка на данни от страна на клиента и от страна на сървъра за формуляри за контакт.
 • Изпратете красив имейл до подателя и администратора след подаване на формуляр за контакт.
 • Можете да конфигурирате какво ще се случи след подаване на формуляр за контакт. Можете да покажете съобщение за успешно изпратен имейл, или да пренасочите потребителя към избран URL адрес.
 • Ограничете вашия уеб формуляр за контакт според ролята на потребителя
 • Показвайте формуляра само за период от време / дата.
 • 30+ типа полета на формуляра за бързо изграждане на всякакви уеб формуляри.
 • Анализ в дълбочина, където можете да видите колко пъти се показва и колко потенциални клиенти са били засечени от формулярите за контакти.
 • Задайте стойност по подразбиране в полетата на формуляра за контакт или можете да попълните от параметрите на URL
 • Експортиране / импортиране на формуляри за контакт
 • MailChimp интеграция – Добавяне на потенциален клиент / контакт в MailChimp при изпращане на формуляр
 • Slack Integration – Изпратете Slack известие за подаване на формуляр за контакт.
 • Експортиране на данни – Можете да експортирате данни във формат CSV / Exel / ODS или JSON.

Разширено филтриране на данни, където можете да видите данни по състояние, а също и по период от време

Колко ли добро ще бъде едно приложение, ако потребителите не могат да го използват с лекота и по начина, по който искат? Дълбоко в себе си предполагам знаете колко е важно да представите на аудиторията си уебсайт, който да е проектиран, като се има предвид първо нуждите и необходимостта на аудиторията. Така че понякога може да ви се прииска да персонализирате формуляр за контакт или формуляр за абонамент, подходящ за конкретна част от вашата аудитория. И тук ще откриете, че WP Fluent Forms е най-мощният и гъвкав инструмент за изграждане на форми, разработван някога до сега.

И не само това, този плъгин или приложение за формуляри е толкова лесен за използване, че дори напълно начинаещ ще може да създаде и публикува формуляри за по-малко от 5 минути!

Тъй като мобилната визия е задължителна за всеки онлайн инструмент в наши дни, WP Fluent Forms е разработен като 100% мобилен плъгин за  формуляри, контакти и платежни форми. Така, че вашите формуляри да изглеждат чудесно на всякакви устройства (мобилни телефони, таблети, лаптопи и настолни компютри).

Ето списък на всички Premium функции, на които ще се радвате в WP Fluent Forms:

СУПЕР БЪРЗИ ФОРМИ ЗА КОНТАКТ

WP Fluent Forms е създаден да бъде супер бърз. Скоростта е от голямо значение. Това не забавя вашия сайт, нито зарежда много бавно css & js. Стандартният формуляр зарежда за по-малко от 30 KB с комбинация на css и js, което е най-ниското сред всички създатели на приложения. WP Fluent Forms ще надмине вашите очаквания, ако сравните с всички пролижения за създаване на формуляри. Повечето от приложенията за създаване на формуляри зареждат най-малко 300KB данни, за да заредят проста форма, където WP Fluent Forms зареждат 10% от средния размер. Изградете най-бързите формуляри за контакт и уеб формуляри само за минути.

интерактивни ФОРМИ

Fluent Forms v4.0 е вече реалност, и е по-мощен от всякога! С най-чаканите интерактивни форми, плъгинът ще стане вашият номер едно избор за изграждане на WordPress формуляри от ново поколение!

ВГРАДЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА АНАЛИЗ НА ДАННИ

Във версия 3.0.0 са добавени най-вълнуващите функции, които няма да срещнете в  други приложения за формуляри, а именно вграден инструмент за визуализация на данни. Използвайки модула за визуализация на данни, можете да анализирате данните си от вашата мрежа и формуляри за контакт, да анализирате данните с помощта на кръгова диаграма, стълбовидна диаграма, табличен изглед С помощта на приставката Ninja Tables можете дори да показвате изпратените данни.

Във видеото може да видите в действие малка част от плъгина. Направих интеграция с Телеграм и когато някой попълни формата получавате известие за нов абонат или продажба. Плъгинът е платен и струва 600 лева еднократна цена доживот за един сайт лиценз. Така, че вие спестявате 500 лева от тази инвестиция.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *