РАЗЛИКА МЕЖДУ  “I’ AVATAR” & “I’ THE SELLER”

by Sep 19, 2022YG Нови Технологии0 comments

  ВЪВЕДЕНИЕ

Напълно нов начин да представите вашите продукти или услуги пред вашите клиенти.

Това е демонстративен уиджет аватар, който може да показва дадена услуга или продукт с опция за интеграцияи подтикване към действие.

Предимствата са, че може да използвате предна и задна камера на вашият телефон, да създадете до 2 минутно видео и след това да интегрирате това видео с една от 8-те интеграции, които предлагаме. Това са Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Phone, Email, Chatbot и трети страни уебсайтове.

РАЗЛИКА МЕЖДУ  “I’ AVATAR” & “I’ THE SELLER”

“Ново поколение видео маркетинг”

“Аз Аватарът” – “ I’ Avatar ”

Разликата между двете функции на софтуера “ Avatar Crafting Center ” е че при “ Аз Аватарът “ се появява само аватарът на безцветен фон, който изпълнява формулата Action3. Грабни вниманието, предай посланието и подтикни към действие. Аватарът предава подробна информация и говори за дадена услуга или продукт, по много елегантен начин благодарение на технологиите с които разполагаме. “Аз аватарът” е информационен аватар който може да бъде интегриран с 8 приложения като Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Phone, Email, Chatbot, и трети страни, като продажбени страници, магазини, продукти и много други. Всеки Аватар може да бъде споделян по три различни начина. 

Динамично споделяне – с линк

Статично споделяне – с кратък код

Офлайн споделяне – с QR – код

Всичко това може да намерите на вашият работен плот когато се логнете. Също така може да следите статистиката на всеки аватар. Кликове и импресии по месец и година.

Това прави нашите аватари изключително гъвкави и привлекателни за всеки който предлага бизнес услуги или продукти. 

“Аз продавачът” – “ I’ the seller ”

“Аз продавачът” е брилянтен начин да превърнете вашето видео послание в интерактивно приключение. Разликата между “Аз Аватарът” , и “Аз продавачът” е че при второто вие може да демонстрирате/покажете ваш продукт или услуга с телефона и да сложите една от 8те интеграции върху видеото

. Как става?

Логвате се в “Работилница за аватари”, (“ Avatar Crafting Center ”) записвате селфи видео на продукта или услугата която предлагате, качвате го във вашият профил. След като се появи в “ My Avatars ” може да му сложите интеграцията, която прецените , че ще ви върши работа, като Telegram, WhatsApp, Viber, Messenger, Phone, Email, Chatbot, и трети страни, като продажбени страници, магазини, продукти и много други. Всяко видео може да бъде споделяно по три различни начина. 

Динамично споделяне – с линк

Статично споделяне – с кратък код

Офлайн споделяне – с QR – код

Всичко това може да намерите на вашият работен плот когато се логнете. Също така може да следите статистиката на всяко видео. Кликове и импресии по месец и година.

Така визуализирате вашият продукт или услуга. Благодарение на интеграциите ще може да използвате формулата “Action3”
Грабни вниманието, предай/покажи посланието и подтикни към действие. 

Това е ново поколение видео маркетинг, което ви дава изключителната възможност да бъдете повече от конкуренцията.  


Не е ли вълнуващо каква мощ имате в ръцете си?
На всичко отгоре ще имате възможност да запишете 5 такива видеа, които ще бъдат във вашият профил. Всяко видео може да бъде изтрито и записано наново, това ви дава възможност да правите различни видеа за различни случаи.

Пет послания, които изпълняват различни функции. 

                                                             МЛМ бизнес

Ако сте във МЛМ бизнеса, може да предтсавите вашият продукт, да го интегрирате с приложение и да създадете група в която да каните хора, които да се присъединяват. Трите вида на споделяне ще ви отключат огромни ползи и възможности за вашият бизнес.

ЕМАЙЛ маркетинг

Ако използвате активно имейл маркетинга “Аз продавачът” ще ви даде уникалната възмочност да събирате имейл лист по страхотен начин за първи път в България.

Видеото, което ще представите на вашите потенциални клиенти може да се интегрира с  имейл. Вашето видео може да бъде на уебсайта ви или да бъде споделяно с линк, или офлайн, примерно напечатано на визитка. Когато се сканира QR-кода изкача видеото, и дава възможност на хората да се присъединят към вашия лист. По три различни начина с едно послание вие създавате имейл лист. Не е ли страхотно?

ОПЦИИ ПРИ СПОДЕЛЯНЕ

Както споменах “Аз продавачът” може да бъде споделян по три различни начина.

Динамично – с линк

Офлайн – с QR – код

Статично – с кратък код ( Тук искам да отворя скоба, че сме добавили два кода за споделяне. Зависи от вашето предпочитание. Ако искате видеото да се показва като “widget” в долния ляв ъгъл на уебсайта, подобно на чатботовете ще имате тази възможност. Така “Аз продавачът” ще се появява навсякъде в уебсайта.
Вторият код ,който сме добавили ще ви даде възможност да сложите видеото където поискате във вашият уебсайт. Тази екстра ви дава свободата, вие да решите как най добре може да ви бъде полезен “Аз продавачът”)

Това е напълно нов начин без аналог да представите вашите продукти или услуги. Ново поколение видео маркетинг за първи път в България. Софтуерът е българска разработка, която главна цел е да помогне и да допринесе за развитието на всеки бизнес. Технологиите се развиват много бързо и не стойте безучастни, а инвестирайте в бъдещето на вашият бизнес. 

БИЗНЕСИ КОИТО ИЗПЛЗВАТ 

 “I’ AVATAR” & “I’ THE SELLER”

Тук съвсем спокойно мога да кажа, че няма ограничения в дейсността с която се занимавате. “Аз Аватарът” , и “Аз продавачът” са създадени от YGDigiTech да покрият всяка ниша и бизнес. Като започнем от МЛМ, салони за красота, СПА, хотели, къщи за гости, брокери, счетоводни услуги, под наем, занаяти, Арт, строителство, ветеринарни, списъкът е огромен и категориите са много. Ако има изключение ще помислим вариант:))
Реално всяко видео може да го превърнете да работи с формулата “ Action3” грабни вниманието, предай посланието, подтикни към действие. 

От дългогодишният ни опит да работим със всякакъв софтуер за бизнеса, сме изградили усета да взимаме най-доброто и да премахваме ненужното от софтуера за оптимална и опростена работа със софтуера, така създадохме Avatar Crafting Center или Работилница за Аватари. Ново поколение видеомаркетинг е вече тук.

Заповядайте при нас. Присъединете се към нашата Фейсбук група за да сте информирани за следващи стъпки.

YGDigiTech се грижи за вашият бизнес.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *