Създай твоят безплатен ai аватар.

by Jun 9, 2023YG Нови Технологии0 comments

➡️Във времена, когато видео контентът става все по-популярен и достъпен, нови иновативни софтуерни решения дават възможност на потребителите да създават вълнуващи и професионални видео материали. Едно от най-новите постижения в тази област е Kreado AI, платформа, която предоставя ненадминати възможности за създаване на AI аватари и за сега е безплатна!

➡️Oral broadcast video creation е една от ключовите функционалности, предлагани от Kreado AI. Тази иновативна функция преобразува обикновен текст във впечатляващи AI аватари. С Kreado AI, потребителите могат да създават динамични аватари, които комбинират гласова реч, за да представят информацията по интуитивен и убедителен начин.

➡️Процесът на създаване на AI аватари с Kreado AI е изключително лесен и достъпен. Потребителите просто въвеждат желания от тях текст или скрипт в платформата и избират подходящия стил и темпо за представянето. Kreado AI използва мощни алгоритми за генериране на гласова реч, което придава видеото естествен и автентичен характер. Потребителите могат да избират между различни варианти на гласа, така че да отговарят на конкретните нужди и предпочитания за даден аватар.

➡️Kreado AI е инструмент за създаване на видео, който използва изкуствен интелект, за да създава многоезични видеа на реални или виртуални герои. С Kreado AI можете да въведете текст или ключови думи и да генерирате видео с дигитален модел, който говори на избрания от вас език. Kreado AI поддържа над 140 езика и има над 70 реални дигитални герои за избор. Скоро Kreado AI ще пусне и функция за създаване на ваш собствен виртуален дигитален човек без нужда от фотосесия.

➡️Това е техника за създаване на видео презентации, като използвате камера и микрофон, за да записвате вашето лице и глас. Това може да бъде полезно за обучение, маркетинг, продажби или други цели. Можете да използвате различни софтуерни инструменти за записване на видео, като PowerPoint, Zoom или Open Broadcast Software (OBS). След това можете да редактирате или споделите вашето видео онлайн.

➡️Това ви дава повече свобода и креативност при създаването на вашите видеа. С Kreado AI можете да превърнете всяка идея в забавно и интересно видео.

Ако искате да видите видеото как да си направите безплатен аватар, може да последвате връзката тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *