Хюматарите – новите B2C комуникационни джедаи

by Jul 19, 2022YG Нови Технологии0 comments

Въображението на фантастите от средата на 20-ти век рисува смели и даже абсурдни, по мнението на съвременниците им, картини за развитието на технологиите. Днес спокойно може да кажем, че повечето от тях са наше ежедневие. Изкуствен интелект, добавена и виртуална реалност са само част от посоките, в които софтуерният свят се развива. И все по-често се срещаме с тяхното човешко лице.
Хюматарите са именно персонализиран образ в помощ на бизнеса, който да предразположи и улесни комуникацията с клиентите ви в дигитална среда.

Какво представляват интерактивните хюматари?

Използването на аватари в онлайн среда отдавна е част от съществуването в съвременния свят. Най-общо казано това е виртуален образ, създаден по подобие или копиращ напълно реален човек. Може да бъде илюстративен образ на личността в социалните мрежи, в различни анимирани игри или в използването на дигитални профили. И ако това вече ви е познато, използването им за създаването на бизнес идентичност и асистенция в комуникацията с клиенти е едно съвсем различно ниво.
Интерактивните дигитални асистенти, които YGDigiTech разработва в своята Работилница за аватари са базирани на изкуствен интелект, който обаче за вашите клиенти притежава обикновен човешки образ.

Защо това е важно?

Хората трудно се доверяват на абстрактни субекти, които не могат да си представят. Когато отсрещната страна притежава сходен на човека образ, общуването между двете страни се случва много по-лесно, естествено и задълбочено. Това е и една от основните причини в полетата за чат на повечето сайтове да има снимка на човек, която визуализира събеседника и му придава възможни личностни качества. Замислете се, няма ли да е по-лесно за клиентите ви, ако при търсене в сайта чуят вашия глас през интерактивния аватар, който ги посрещне? Най-малкото ще им осигури комфорта на нещо познато и ще скъси дистанцията при онлайн общуване.

В какви бизнес сфери могат да се използват?

Във всички. Без изключение. Дори не е необходимо да имате сайт, за да предадат виртуалните образи посланието, което желаете на вашите клиенти. Как се случва това? – Технологията, разработена от YGDigiTech предлага няколко разновидности, в които да използвате един аватар в зависимост от задачата, която сте му определили.
Архитектура и строителство, туризъм, мода и аксесоари – това са само няколко от бизнес направленията, в които технологията на интерактивните аватари може да бъде използвана.

Как аватарите заемат мястото си във вашия бизнес?

Когато изберете да използвате аватар за вашия уебсайт, той се визуализира след вграждането на статичен код. По ваш избор той може да бъде поставен така че да се показва едновременно на всички страници или само на определени от тях. Ако имате софтуерни специалисти, които обслужват актуализацията на интернет страницата, тази задача ще тяхна. Вие само трябва да решите къде точно е мястото на виртуалния образ.
Другият начин да използвате силата на аватарите за развитие на бизнеса си и привличане на нови клиенти е споделянето им в социалните мрежи чрез динамичен линк. Така публикациите ви ще се открояват от повечето приличащо си съдържание в тях.
Съществува офлайн вариантът – той ги поставя на всякакъв хартиен носител чрез отпечатан на него QR код, който при сканиране визуализира аватара заедно с вашето послание.

Какви предимства ще осигурят на бизнеса ви аватарите?

Пионерство
Използването на интерактивни хюматари набира скорост. Фактът, че сте избрали да сте сред първите, които използват подобна иновативна технология за представянето на бизнеса си, е съществено конкурентно предимство и носи добавена стойност в дългосрочен план.

Идентичност на бизнеса
Интерактивните дигитални образи са един от новите инструменти в дигиталната среда, които ефективно могат да създат собствен образ на бизнеса ви в съзнанието на клиентите. Те могат да бъдат обучени от самите вас за посланието, на което поставяте фокус. Информацията може да бъде записана на мр3 файл и да звучи с вашия глас или може да бъде под формата текст и посредством функцията text-to-speech ще бъде пресъздадено от аватара.

Задържане на вниманието на клиентите
В днешно време е лесно да се грабне вниманието на потребителите мимолетно. Много повече усилия са нужни обаче, за да се задържи за повече от няколко секунди. Това е единият от трите основни елементи на формулата Action 3, по която аватарите взаимодействат с клиентите ви.

Колкото повече време имате за въздействие върху аудиторията, толкова по-големи са шансовете хората да вникнат в същността на бизнес посланията ви. Пълноценното им предаване е вторият от тях. Последният, който прави формулата пълноценна и ефективна, е призивът към действие.

С него може да ги поканите да се абонират за нюзлетър, да се запознаят по-подробно или да използват услугите на вашия бизнес.
Именно в това ще ви помогнат и интерактивните хюматари.
Те могат да изпълняват различни функции на вашия сайт:
Да отправят приветствие на началната страница;
Да разкажат за нов продукт или услуга;
Да дадат информация за промоция или отстъпка;
За контакт;
Да събират имейл лист.
Говорят езика на вашите клиенти
Аватарите са полиглоти и могат да говорят, както родния език на бизнеса ви, така и езиците на аудиторията, до която искате да достигнете, навсякъде по света. Това е изключително предимство, когато компанията ви има международни пазари и партньори.

Говорят езика на вашите клиенти

Аватарите са полиглоти и могат да говорят, както родния език на бизнеса ви, така и езиците на аудиторията, до която искате да достигнете, навсякъде по света. Това е изключително предимство, когато компанията ви има международни пазари и партньори.

Какви ежедневни предизвикателства могат да решат?

Аватарите ще ви освободят време за същинските процеси за развитие на бизнеса.
Те вместо вас са на разположение за комуникация с клиентите и потребителите 24/7. Предварително обучени от вас те могат да изпълняват функцията на чатбот и да съберат информация или да отговарят на въпроси, по предварително зададен им модел.
Ще помогнат да общувате по различен и много по-цветен начин по имейл, офлайн и в реално време в социалните си профили с вашите настоящи и потенциални клиенти

Защо да се регистрирате в Работилницата за аватари на YGDigiTech?

Профил в Работилницата за аватари ще осигури добавена стойност на бизнеса ви в дългосрочен план. С него получавате:
Пет различни хюматара, с които да направите дигиталното си представяне много по-въздействащо и ефективно;
Възможност за избор – готови или персонализирани образи, в зависимост от целите и резултатите, към които се стремите;
Лесен за използване профил, в който да управлявате самостоятелно предоставените ви аватари;
Възможност за предотстъпване на образите, които не използвате, срещу заплащане.
С безплатна регистрация в avatarcraftingcenter.com внедрявате в бизнеса си бъдещето на дигиталната B2C комуникация. Започнете още сега и получете своето конкурентно предимство пред останалите

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *