Видео Уроци за Начинаещи

Във раздел ” Кажи Баба ” Ще може да гледате безплатни видеа свързани със онлайн маркетинг, бизнес, имейл маркетинг и много онлайн инструменти, софтуер и най – различни програми които могат да ви направят живота лесен! Ще обърна внимание и на най – обикновенни неща с които по –възрастните ни родители срещат трудности. На пръв поглед лесни за нас, но трудни за тях! Затова реших раздела да се казва ” Кажи Баба “:))) Успех! Надявам се да се забавлявате и да се абонирате за моят YouTube канал и да харесате моята Фейсбук страница!

Как да си направим бизнес страница във Фейсбук – част 1

Как да си направим корица за Фейсбук страница – част 2

Как да си сложим кирилица на лаптопа и компютъра – част 1

Как да инсталираме кирилица на телефона – част 2

YG Video Creator

Ново поколение динамични Thumbnail / Тъмбнейл за вашите видеа, те се движат от началото до края на вашето видео.

 

Качете съществуващо видео в приложението и добавете текстови ефекти и картинки, за да създадете персонализирани анимирани видео клипове, за да отговаряте на изискванията на клиента.

 

Черешката на тортата” е  че можете също да ги конвертирате в пейзажни, квадратни, портретни / вертикални видео клипове за социални медии.

 

Това е за потребителите, които искат да редактират съществуващите си видео клипове и да превърнат скучните си видеа в невероятни висококачествени, хващащи окото видео клипове!

 

Може да правите неограничени модификации на един клип и да го сваляте в MP4 формат, неограничен лимит, може да използвате това видео приложение за вашия бизнес или комерсиално.

 

Нямате лимит на видео обработки, безплатен хостинг, продавате на трети лица.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ИНСТРУМЕНТ