Създавайте лесно видео анимации за вашият бизнес!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Моля изгледайте видеото докрай за да разберете с каква мощ ще разполагате. Това са най-ценните минути, които ще инвестирате!

Използвайте софтуерът за вашите продукти или услуги.

БРИЛЯНТНА ИДЕЯ!!!

Също така предложете на всеки местен бизнес… независимо от нишата.

ЩЕ ВИ ДАМ ЕДНА БОНУС ИДЕЯ!

Възможност да печелите

Правете видеоклипове за местния бизнес и ги таксувайте на каквато цена искате

Видео клиповете са с голямо търсене. Местният бизнес е зает с „управлението“ на своят бизнес. В същото време те също се опитват активно да развиват продуктите  и услугите си. И те знаят, че видеоклиповете са най-бързият начин за увеличаване на ангажираността.

Създавайте и продавайте видеоклипове на:

Градинари, Ключари, Автомонтьори, Строители, Художници, Водопроводчици, Басейни поддръжка, Агенти за недвижими имоти, Туристически агенти и други местни фирми.

Само част от бизнесите, които могат да се възползват от вашите услуги!

Фитнес и Спорт

Градинарски Услуги

Електричарски Услуги

Бояджийски Услуги

Сватбени Агенции

Автодилъри и Автоуслуги

Монтьори и Автомонтьори

Фризьорски Услуги

Басеийни и Поддръжка

Дори да го използвате само за ваши нужди ще спестите много време и пари!

Идеален за начинаещи ентусиасти, които нямат технически умения. Всичко става лесно и бързо, като на игра!

%

Според Google 65 процента от хората ще използват YouTube, за да търсят отговори на своите въпроси, а не да използват традиционната търсачка.

%

Освен това се смята, че хората запазват 95 процента от информацията, която виждат във видеоклип. Това е значително по-високо от 10 процента, които повечето хора помнят от текст. Така че не само правите своя продукт или услуга по-привлекателни чрез използването на видео съдържание, но и правите вашата компания по-запомняща се.

%

Cisco изчислява, че до 2022 г. видеоклиповете ще представляват 82 процента от целия потребителски уеб трафик.

%

Потребителите в мрежата активно търсят информация. Вероятно е, че ще се насочат към видео съдържание, за да получат отговорите, които търсят. Почти 50 процента от потребителите ще гледат видеоклипове за продукт, от който се интересуват, преди да направят покупка.

%

По време на маркетингово проучване в социалните медии 62 процента от участниците заявиха, че се интересуват повече от конкретен продукт, след като го видяха във Facebook история.

%

Видеоклиповете могат да увеличат трафика от органично търсене към вашия уебсайт с до 157 процента. В резултат на това можете да генерирате повече клиенти.

Този софтуер ще улесни животът ви многократно, защото разполагате с повече от 160 готови анимации, които само трябва да използвате според вашият сценарии. За тези от вас които нямат технически умения и опит в създаването на видео, това е истинско удоволствие и предизвикателство.

Само в няколко стъпки ще успеете да направите видео, което да грабва вниманието и да сте конкурентно способни!

 Вземете още днес този софтуер! Той е истинско съкровище.

С няколко клика създава рекламно видео за вашия бизнес, услуга или продукт.

Всъщност няма какво да ви притеснява, работата с One Video Creator  е  като детска игра.

 

Вие издигате вашия бизнес на друго ниво. 

Софтуерът ви  дава възможност да създадете видео реклама с която ще привлечете повече клиенти от които ще увеличите вашите приходи.

 

Създавайки вашите видео рекламни материали с One Video Creator  вие ще спестявате хиляди, само си представете колко би струвало ако трябва да плащате за всяко рекламно видео!?…

 

Софтъерът ви дава уникалната възможност да създавате видео реклама на всеки ваш продукт, и то с лекота, и това няма да ви струва нищо!

 

Тази еднократна цена от 49 лева изтича скоро. След това One Video Creator ще се продава на много по-висока цена с абонамент.

Това беше първоначалният план. Но ние въведохме ниската еднократна цена за много ограничен период от време. Поради Ковид 19 пандемията, ние решихме да направим огромна отстъпка и да помогнем на малкия и среден бизнес. Така че, действайте сега и добавете този наистина мощен инструмент във вашия арсенал.

ГРАБНЕТЕ ДНЕС ТАЗИ НЕВЕРЯТНА ОФЕРТА!

 НАТИСНЕТЕ СИНИЯТ БУТОН И БЪДЕТЕ С ЕДНИ ГЪРДИ ПРЕД КОНКУРЕНЦИЯТА!

 

 

Правила и условия

Важно е да знаете, че за разлика от другите ни софтуери , които са в облак, ние покриваме 30 дена гаранция. В този случай One Video Creator се инсталира на вашият компютър или лаптоп, чрез ZIP файл. След това ние нямаме контрол над този софтуер и ако решите ,че не Ви харесва и поискате парите си обратно. Ние не можем да Ви върнем сумата защото вие на практика взимате софтуера без лиценз, който ние можем да изключим. След закупуването на продукта Вие изрично се съгласявате с нашите условия и не може да имате претенции за това. Затова ние ви гарантираме, че ще останете наистина много доволни от продукта и това, което получавате наистна има огромна стойност! Над 170 видео анимации, които може да монетизирате по какъвто искате начин. Благодарим, че избрахте нас! Ние ще ви дадем най доброто, което е на пазара свързано със софтуер и инструменти за бизнеса!