В днешно време движението е всичко. И, да, говорим за дигиталната реклама и маркетинг. Успеваемостта на динамичните дизайни е в пъти по-голяма в сравнение с останалите варианти за представяне в онлайн среда.

YGAnimated ADBanners може да помогне за създаването именно на анимирани рекламни банери за бизнеса или бранда на всеки потребител. Могат да се използват базови комбинации от обекти или да се създадат индивидуални темплейти от нула.

Инструментът дава свобода за творчество, която е подпомогната от възможностите на изкуствен интелект. Той създава допълнителна лекота на процеса и значително скъсява времето за изработка. Както и в част от останалите инструменти, YGAnimated ADBanners разполага с папка My Projects, в която се запазват всички досегашни проекти, които потребителят е подбрал.

Така във всеки един момент, независимо от мястото, на което се намира, той може да продължи работа по тях. Достатъчно е да има удобно устройство за работа и добра интернет връзка. Още при избора на размер, изкуственият интелект предлага готови визии, от които потребителят да избере.

YGAnimated ADBanners предлага обучителни видеа за тези, които все още правят първите си стъпки в графичния дизайн. Може да бъде доверен асистент и за професионалисти, които да улеснят работния си процес.

Достъпът до началния работен екран на YGDesign Studio става лесно през бутона Dashboard. Той предоставя удобен вход към всеки от осемте инструмента. Всичко, от което потребителите се нуждаят са добри идеи, които да бъдат подпомогнати от изкуствения интелект на дизайнерския пакет.

А резултатът от това сътрудничество са наистина впечатляващи графични визии.

Ако искате да се възползвате от пълния пакет на YGDesign Studio, който съдържа 8 инструмента за обработка
на дигитален дизайн, може да се възползвате тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *