YGBackground Remover е още един от осемте прекрасни инструмента, които предлага дизайнерският пакет YGDesign Studio за различни направления на графична обработка и създаване на визии с високо качество.

Неговата сила е в изчистването на всякакви фонове от снимки в рамките на няколко секунди. Със самия инструмент се работи лесно. Ъплоудването на желаната за корекция снимка е всичко, което потребителят трябва да направи.

Резултатът от обработката се вижда мигновено на екрана, благодарение на  изкуствения интелект, който стои в основата на дизайнерския пакет. YGBackground Remover е изключително удобен при подготовката на отделните обекти за създаване на цялостни визуални проекти.

Изчистването на фоновете на изображенията, доста често е сред най-трудоемките процеси при графичната обработка. Бързината, с която инструменти като YGBackground Remover се справят с изчистването на цели зони, и то с впечатляваща прецизност, е едно от основните им предимства.

Целта им е да освободят време на графичните дизайнери или създателите на съдържание за по-значими процеси в създаването на визии и дори цялостни концепции, в което е истинската им сила.

И тук, както при останалите инструменти от великолепната осмица на YGDesign Studio, всеки потребител има достъп до библиотека с видеа, които детайлно описват последователността при процеса на обработка и възможностите, които инструмента предоставя.

В рамките на всеки месец на разположение са 400 кредита, с които всеки абонат може да създаде разнообразни визуални проекти.

Важно предимство на инструмента е запазването на качеството на снимка и след направената обработка, което осигурява да се продължи създаването на уникална визия на високо ниво.  

Ако искате да се възползвате от пълния пакет на YGDesign Studio, който съдържа 8 инструмента за обработка на дигитален дизайн, може да се възползвате тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *