YGDesign Mockup Studio

е един от осемте инструмента в пакета YGDesign Studio, който изцяло променя технологията за създаване на графичен дизайн. Продуктът е базиран на изкуствен интелект, с който проектирането на цялостни визии за реклама и дизайн става по-бързо, по-лесно и с много повече изходни идеи за реализация.

Инструментът предоставя възможност на потребителите да създадат собствени дизайни с мазнообразни приложения в дигитална среда. Повече от 30 готови размера на полета подпомагат постигането на оптимален резултат на готовата визия, в зависимост от това дали е банер, публикация във Фейсбук, Инстаграм или друга социална мрежа или покана за събитие.

YGDesign Mockup Studio предлага и възможност за избор от готови дизайни в повече от 40 различни категории. Още на началния екран има меню с последните проекти, по които потребителят е работил, което прави достъпа до тях лесен и бърз.

YGDesign Mockup Studio разполага и с удобна функция за търсене. Всеки потребител има 400 кредита на месец, които да използва за индивидуалните дизайни, от които има нужда неговия бизнес.

Заради изчистения интерфейс, инструментът е подходящ както за начинаещи потребители, които за първи път се занимават с дизайн, така и за професионалисти, които имат нужда от бързината и лекотата, с която изкуственият интелект зад YGDesign Mockup Studio разполага при изготвянето на визуални комбинации. За допълнително улеснение на потребителите, създателите на YGDesign Studio са подготвили библиотека с видеа, които на практика показват как оптимално може да се използва инструмента.

Остава само да се потопите в света на креативността.  Закупи целия пакет от 8 инструмента на супер цена тук

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *