YGDesign Studio – възможности за дизайн до безкрайност 

by Jul 31, 2022YG Нови Технологии0 comments

Когато говорим за графичен дизайн идеите, въображението и резултатите са наистина безкрайни. Визуалните проекти, които ежедневно се сътворяват са сложна комбинация от въображение, вдъхновение, предназначение и светоусещане. Всичко това благодарение на хората, които ги създават. В днешната технологична реалност обаче създаването на такива проекти се издига на съвсем ново ниво. Творческият процес получава мощна асистенция от страна на изкуствения интелект. А осемте инструмента, които са включени в пакета YGDesign Studio са пример именно за тази креативна симбиоза. Всеки от тях притежава изчерпателен набор от възможности за създаване и редактиране на отделни изображения или визуални проекти в областта на маркетинга и рекламата.

Какво представлява изкуственият интелект?

Най-общо това са машини, които умеят да се обучават, като анализират огромни масиви от информация за кратко време – между няколко секунди и няколко минути в зависимост от критериите, които първоначално са получили като основа за изследването си.

Как работи изкуствения интелект при създаването на графични изображения?

Когато говорим за изкуствен интелект обикновено си представяме примерите от научнофантастичните филми, в които хуманоидни роботи превземат света. Тук обаче говорим за чистата мощ на изкуственото съзнание, което обработва информация в пъти по-бързо от човека. Именно за това е изключителен сътрудник, когато за кратко време е необходимо да се създадат множество визуални елементи. Експертите посочват, че възможностите му съществено ще подпомогнат творческия процес на графичните дизайнери, без да има опасност да ги изместят.

Работата с приложения като YGDesign Studio, в които човек и изкуствен интелект се допълват, осигурява бързина и богат избор на резултати от първоначално зададените визуални елементи. Именно тази симбиоза значително оптимизира разходите и освобождава ресурс за други процеси по веригата, като стратегии за дългосрочно развитие, например.

Заради способността си да анализира мащабни обеми от информация, изкуственият интелект подбира така съчетанието на елементи, за да предложи възможно най-оригиналните комбинации от обекти, цветове и текстури, с което да осигури максимална уникалност на проекта.

YGDesign Studio

Предимствата на YGDesign Studio

Всеки потребител ще открие за себе си нещо уникално в продукта. Ще намери предимства, които да хареса и функции, които се нуждаят от подобрение. Индивидуалното изживяване при създаването на дигитален дизайн е едно от големите предимства на пакети, като YGDesign Studio.

Бързина на обработката на данни

YGDesign Studio е базирано на изкуствен интелект, който подпомага лесното и бързо създаване на разнообразни графични визии. Всеки от инструментите има конкретна насоченост, която позволява готовите проекти да се използват с различни цели в дигиталиния свят. От лого по зададени параметри до motion снимки и кратки видеа – всичко това може да бъде създадено с помощта на осемте инструмента на YGDesign Studio.

Достъп отвсякъде

Продуктът е базиран в облак и може да се ползва от всяко едно местоположение, достатъчно е да знаете данните си за достъп и да имате стабилна интернет връзка. Именно такива продукти са в услуга на креативността, тъй като вдъхновението се случва по всяко време и навсякъде.

Лесно управление на интерфейса

Всички инструменти в YGDesign Studio са с изключително интуитивен дизайн за управление, което дава възможност дори начинаещи потребители да използват продукта с лекота. 

Кои са осемте инструмента за дизайн в пакета?

Всеки инструмент има индивидуален дизайн на интерфейса, отговарящ на предназначението му и улесняващ работата на потребителя.

Към всеки инструмент има библиотека с видеа, които съдържат конкретни стъпки за оптималното използване на продукта. А ето и кои са те:

За какво може да се използва YGDesign Studio?

Дизайнерският пакет може да изпълни всички ваши визуални идеи, свързани с маркетинг и реклама на бизнеса ви, както и да подпомогне изграждането на индивидуалния му облик в дигитална среда. 

  • YGDesign Mockup Studio – инструментът предлага възможност за дизайни с различно предназначение – публикации за социалните мрежи, дигитални визитки, покани и много др.;
  • YGSlick Photo Editor – редактор, специализан в обработката на снимки;
  • YGBackground Remover – приложение, фокусирано върху изчистването на фонове от изображения;
  • YGLogo Crafting – инструментът създава богат избор от лого дизайни, на основата на няколко предварително зададени критерии;
  • YGAnimated ADBanners – специализирано приложение за създаване на динамични рекламни банери;
  • YGPixel Converter – инструментът предоставя възможност за лесно конвертиране във векторни файлове. 
  • YGDesign Motion Photos – инструмент за създаване на динамични снимки и видеа;
  • YGMagic Object Remover – приложението предлага бързо и лесно изчистване на обекти от изображения.

Фокусът на всеки отделен инструмент дава ясна посока за създаването на проекта, от който се нуждаете в момента, независимо дали става въпрос за публикации в социалните мрежи, различни колажи, обработени видеа или корекции на снимки. 

Кои са най-важните предимства на YGDesign Studio?

Използването на изкуствен интелект във всички инструменти на продукта пести време. Повечето функционалности дават възможност за завършването на проект в рамките на 5-10 минути. 

Отправната точка са вашите идеи и визуални материали – останалото се изпълнява от изкуствения интелект. Благодарение на възможностите си за анализ на информация, той може да предложи цялостни цветови гами, шрифтове, фонове и готови темплейти, които в най-голяма степен отговарят на предназначението си.

Може да използвате продукта, както за начални идеи за създаване на дизайн или бързо обработване на изображение, така и за цялостни визии, с които да се отличи проекта ви.

Предизвикателство в развитие

Силата на инструментите в YGDesign Studio е в дигитална среда. Създателите от YGDigitech са приели предизвикателството да обогатят развитието на продукта с възможности за отпечатване в офлайн среда в бъдеще. 

Кое отличава YGDesign Studio от останалите подобни продукти на пазара?

Дизайнерският пакет може да бъде обвързан с използването на друга иновативна услуга на компанията YGDigitech – дигитални асистенти, които да рекламират вашия бизнес. Това са Аватари – виртуални човешки образи, които притежават умението да улеснят комуникацията с клиентите и партньорите на бизнеса. Те ще представят продуктите и услугите ви по съвсем нов начин. Аватарите могат да бъдат обучени да предадат на аудиторията ви конкретно послание и да подпомогнат развитието на бизнеса ви. И тук технологията е базирана на изкуствен интелект, който се грижи за буквалното оживяване на аватарите с движения и звук в напълно дигитална среда. Спокойно ще наречем инструментите на YGDesign Studio великолепната осморка на креативността. Как да ги тествате и от първо лице да се убедите, че могат да ви подпомогнат в създаването на уникални дизайнерски пректи, може да проверите тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *