Колко време, според вас, е необходимо за създаването на забележителен лого дизайн? Дни? Седмици? С YGLogo Crafting отговорът е няколко минути.

Инструментът е част от дизайнерския пакет YGDesign Studio и благодарение на изкуствен интелект можете да получите десетки варианти на лого дизайни веднага. Необходимо е само да изпълните няколко лесни стъпки.

Инструментът изисква да му зададете точни параметри, за да създаде оптималните варианти, от които се нуждае вашия бизнес или марка. YGLogo Crafting дава възможност за избор на различни оформления в зависимост от целта и предназначението на логото, както и в зависимост от сферите, в които се реализира бизнеса.

Изкуственият интелект генерира базови варианти на лого дизайн според зададените предпочитания, след което те могат да бъдат надградени с различни обекти, текст и цветове от самия потребител. На всички етапи от създаването на дизайна проектът може да се запази в папка My Projects в самия YGLogo Crafting, до която има достъп отвсякъде и по всяко време.

Той е пример за успешното взаимодействие между изкуствен интелект и човешка креативност, което с бързи темпове навлиза в сферата на графичния дизайн.

Предимството на тази симбиоза е в бързината на базови предложения, които изкуствения интелект анализира и информацията, която използва за основа на обучението си, за да предложи възможно най-подходящия микс от елементи.

Работата с инструмента се случва с лекота заради удобния за потребителите интерфейс, дори за тези, които имат минимален опит в графичния дизайн.

В рамките на един месец всеки човек, закупил дизайнерския пакет разполага с 400 кредита, с които да реализира графичните си проекти, независимо дали са за лично ползване или за бизнес.

Ако искате да се възползвате от пълния пакет на YGDesign Studio, който съдържа 8 инструмента за обработка
на дигитален дизайн, може да се възползвате тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *