YGMagic Object Remover е осмият от поредицата инструменти, включени в пакета на YGDesign Studio и основният му фокус е да помогне при изчистването на обекти от изображенията, които използвате.

Процесът, при който изкуственият интелект редактира снимката, продължава буквално няколко секунди. А пълната промяна не повече от пет минути. Всеки е попадал в ситуация, когато прави великолепен кадър, а впоследствие се оказва, че висящи кабели минават през централната част на изображението.

Именно в тези случаи YGMagic Object Remover променя реалността. Лесен е за употреба. Разполага с настройка, която увеличава или намалява размера на четката, с която се определят контурите на излишния обект. Дизайнерският инструмент има функция за повторно редактиране, ако е необходимо допълнително изчистване.

Останалата магия се случва благодарение на изкуствен интелект, който благодарение на бързината за анализ, с която разполага замества зоната на обекта с елементи от заобикалящата го среда, като опитва максимално естествено да заличи обекта.

За максимално улеснение при работа с YGMagic Object Remover, потребителите имат достъп до библиотека с изчерпателни видеа, които показват начините за оптималното му използване.

Всеки потребител разполага с 400 кредита месечно, които да използва за реализирането на визуалните си идеи. Целият пакет на YGDesign Studio, от който YGMagic Object Remover е част, създава напълно нова творческа среда за графичен дизайн, насочен към създаването на уникални визии,като резултат от взаимодействието на човешката креативност и скоростната аналитичност на изкуствения интелект. 

Ако искате да се възползвате от пълния пакет на YGDesign Studio, който съдържа 8 инструмента за обработка
на дигитален дизайн, може да се възползвате тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *