YGPixel Converter е инструментът в YGDesign Studio, насочен за бързо конвертиране на изображения във векторни файлове. Процесът се извършва за секунда пред очите на потребителите, след като бъде качен желания за промяна файл.

Целта на инструмента е да осигури бързина на конвертиране с минимални усилия. YGPixel Converter допълва мащабния обхват на великолепната осморка, включена в пакета YGDesign Studio. Инструментът допълва YGLogo Crafting, като следваща стъпка в създаването на великолепни лого дизайни, предназначени за широка употреба в дигитална среда.

YGPixel Converter е изключително ефективен помощник в междинния етап на обработка на файловете и подготовката им за влагате в завършени графични проекти. Взаимодействието, което отделните инструменти в YGDesign Studio осигуряват в различните фази на създаването на графични проекти, е сред основните му конкуретни предимства.

Всеки от инструментите надгражда функционалността на останалите, за да може в крайна сметка да се получи наистина добър визуален проект с професионално качество. Изкуственият интелект, на който е базиран YGPixel Converter в рамките на секунди променя всеки отделен пиксел от зададения jpg или png файл на лого дизайн и го превръща във векторен.

Месечният лимит за обработка на всеки потребител е 400 кредита. Цялостният продукт извежда визуалната комуникация между бизнеси и аудитория на съвсем нов етап на развитие. И позволява добрите идеи да получат ефективна реализация в дигиталната реалност.

Ако искате да се възползвате от пълния пакет на YGDesign Studio, който съдържа 8 инструмента за обработка
на дигитален дизайн, може да се възползвате тук.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *