YGSlick Photo Editor инструментът на YGDesign Studio за обработка на снимки, като дава качество на редакцията наравно с повечето професионални десктоп софтуери.

И тук управлението на менюта е лесно и интуитивно. Потребителите могат да избират между функции за корекция на снимките, прецизно изрязване на отделни обекти, добавяне на текст или на ефекти, които правят изображенията още по-атрактивни.

Сред основните предимства на YGSlick Photo Editor поставяме достъпността му от всяка точка на света. Достатъчна е стабилна интернет връзка и вдъхновение. Това предоставя възможност за мигновена обработка на изображението, минути след като то е създадено.

Лесното управление на корекциите е още едно от предимствата на инструмента. В него са включени три основни варианта за редакция – изрязване, завъртане и преоразмеряване.

Налична е отделна функция за коригиране на лица, като има възможност за промяна на големината на четката за обработване. Потребителите могат да избират между 18 различни ефекта за допълнителна бработка на снимките си.

YGSlick Photo Editor предлага и възможност за изрязване според изискваните от социалните мрежи размери. Инструментът дава възможност за създаване на отделни слоеве върху оригиналното изображение – сходна функция с тази, която имат и широко използваните графично обработващи програми.

Налична е библиотека с обучаващи видеа, които да помогнат създаването на красиви изображения, дори от хора, които правят първите си стъпки в графичния дизайн. Като част от YGDesign Studio, YGSlick Photo Editor също е базиран на изкуствен интелект, който подпомага бързото и качествено обработване.

Ако искате да закупите целия пакет от 8 инструмента на невероятно ниска цена, може да се възползвате тук

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *