Здравейте приятели,

Казвам се Явор Герджиков и съм основател на платформата YGDigiTech.

 Живея повече от 13 години в Ирландия – Дъблин. Имам богат опит в дигиталния свят. Това включва, видео маркетинг, имейл маркетинг, реклама, онлайн инструменти и.т.н. Това запали страстта ми да създам YGDigiTech. Искам да споделя със теб тази полезна информация която научих през годините и съм сигурен, че ще ти бъде полезна!  Ако си начинаещ във Видео Маркетинга, Чатбот Услугите, Видео Апликации, 3D Бизнес Аватари, имаш МЛМ бизнес, занимаваш се в сферата на услугите, или просто искаш да научиш как софтуерни програми и онлайн инструменти могат да се съчетаят и да ти помогнат да развиеш успешно твоят бизнес, значи ти си на правилното място!

YG Video Creator

Ново поколение динамични Thumbnail / Тъмбнейл за вашите видеа, те се движат от началото до края на вашето видео.

 

Качете съществуващо видео в приложението и добавете текстови ефекти и картинки, за да създадете персонализирани анимирани видео клипове, за да отговаряте на изискванията на клиента.

 

Черешката на тортата” е  че можете също да ги конвертирате в пейзажни, квадратни, портретни / вертикални видео клипове за социални медии.

 

Това е за потребителите, които искат да редактират съществуващите си видео клипове и да превърнат скучните си видеа в невероятни висококачествени, хващащи окото видео клипове!

 

Може да правите неограничени модификации на един клип и да го сваляте в MP4 формат, неограничен лимит, може да използвате това видео приложение за вашия бизнес или комерсиално.

 

Нямате лимит на видео обработки, безплатен хостинг, продавате на трети лица.

ВИЖ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН ИНСТРУМЕНТ

Ново Поколение Динамични Тъмбнейли